Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzinizin Yenilenmesini Gösteren İşaretler

05-08-2022 20:07
Jakuzinizin Yenilenmesini Gösteren İşaretler

Jakuzinizin Yenilenmesini Gösteren İşaretler


 Bilindiği üzere jakuzi modelleri uzun ömürlü ürünlerdir. Zaman zaman meydana gelebilecek arızaları gidermek jakuzi ürününüzün daha uzun ömürlü olmasına fayda sağlayabilir. Jakuzinizde sorunlar yaşamaya başladığınız zamanlarda tüm arızaların giderilmesi jakuziürününüzün daha uzun ömürlü olmasına yardımcı olacaktır. Jakuzinizde yaşanan arızalar giderilmediği taktirde jakuziürününüzde gerçekleşecek arızaların giderek büyümesine yol açabilir. Zamanında giderilmeyen arızalar zamanla çoğalır ve bu da jakuzinizi yenilemeniz gerektiği anlamına gelebilir. Bundan bağımsız olarak yılları aşkın kullanımlarda jakuzinizi yenilemeniz gereken bazı sinyalleri alıyor olabilirsiniz.

 

Jakuzinizin Yenilenmesi Gerektiğini Gösteren Bazı Sinyaller


Jakuzinizi kullanırken ya da temizlerken daima herhangi bir sorun olup olmadığına karşı dikkatli olmalısınız. Jakuzinizde bazı sorunlar olduğunu gösteren başlıca oluşumlardan bari jakuzi ürününüzden küf gibi farklı kokuların gelmesidir. Dökme akrilik malzemeyle üretilmeyen jakuzi modelleri zamanla yüzeyde çeşitli yıpranmaların oluşmasına neden olur. Jakuzi ürününüzden kötü kokuların gelmesi önemli bir sinyaldir. Hijyenik bir ortamda banyo deneyimi yapmanıza engel olurken, jakuzinizin kullanım ömrünü de azaltmaktadır.

 

Jakuzikullanımında suyun nasıl gözüktüğü dikkat edilmesi gereken ikinci husustur. Jakuzi ürününüzün jet ve filtreleri olması gerektiği gibi çalıştığında jakuzinizin içerisindeki su berrak görünür. Eğer jakuzi içerisindeki su bulanık ve kirli gözüküyorsa acilen onarılması gereken bir sorun yaşadığınızı bilmeniz gerekiyor.


 Jakuzi yüzeyi sararmalar, dökülmeler ve kirli halkaların oluşmaması gereken bir yüzeydir. Bu tip yıpranmaların yaşanmaması için jakuzi modelleri dökme akrilik malzeme ile üretilmelidir. Ancak jakuziürününüz dökme akrilik yerine çeşitli plastik malzemeler ile üretildiyse zaman içerisinde bu aksaklıkları görmeniz oldukça olasıdır. Jakuzi ürününüz görüntü ve koku açısından temiz gözüküyor olsa bile bazı sorunlara sahip olması mümkündür. Jakuzinizin içerisine girdiğinizde gözlerinizde ya da cildinizde herhangi bir yanma hissederseniz jakuzi içerisinden hemen çıkmanız, temiz bir su ile cildinizi durulamanız gerekmektedir.

 

Jakuzi modelleri arasından satın almaya karar verdiğiniz jakuzi muhakkak dökme akrilik malzemeyle üretilmelidir. Aksi halde zaman içerisinde jakuzinizde çeşitli aksaklıklar yaşanarak yeni bir jakuzisatın alma ihtiyacını yaratacaktır. Jakuzinizi düzenli olarak temiz tutmak ve bakımlarını yaptırmak jakuzinizin kullanım ömrünü uzatacaktır. Jakuzinizi alanında profesyonel bir firmadan alın. Evinize ve kendinize yaptığınız yatırımı çöpe atmayın.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.