Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Satın Almak İsteyenlere Tavsiyeler

09-04-2018 16:06

Jakuzi Satın Almak İsteyenlere Tavsiyeler

 

Neden Jakuzi Tercih Etmeliyim

 

Jakuzi kasların gevşemesini ve rahatlamasını, sinir uçlarını uyararak kas ağrılarını ve kas tutulmalarının giderilmesini sağlar. Kan dolaşımının hızlanmasına, vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Vücudun esnekliğini artırıcı özelliği vardır. Jakuzi ile gevşeyen vücut ve kaslar sayesinde uyku problemlerinde azalış görülür. Uyku öncesi jakuzi kullanımı sonrasında kişi daha rahat uykuya dalar ve uyku kalitesi artar. Stres, kaygı, olumsuz düşünce gibi ruh hallerinden uzaklaşmanızı sağlar. Metabolizmanın hızlanmasını sağlayarak kilo vermeye de yardımcı olur. Su sayesinde vücutta doğal masaj etkisi yaratır. Fizik tedavi aşamalarında da sık sık kullanılan bir yöntemdir. Mutluluk hormonu salgılamayı sağlar. Kişinin kendisini daha zinde, daha mutlu ve huzurlu hissetmesine yardımcı olur. Yaşlanma etkilerini azaltarak yaşlanmayı geciktirir. Vücudun sıkılaşmasına yardımcı olur. Şeker hastası olanların tedavi süreçlerinde yardımcı olarak kullanılır. Jakuzi terapisi yüksek tansiyon hastalığı, kalp hastalığı ve akut rahatsızlıkları olan hastalara da tedavi olarak uygulanmaktadır.

 

Jakuzi Ölçüleri Neden Önemli!.

 

Büyük banyolarda veya yatak odalarında kullanılabilecek geniş ölçülerde çift kişilik jakuzi modelleri daha çok rağbet görmektedir. Romantizm havası ile bütünleşen çift kişilik jakuziler keyifli vakitler geçirebileceğiniz geniş jakuzi alanı ve günün yorgunluğunu atabileceğiniz masaj etkisi ile daha zinde ve konforlu bir yaşam sağlar. Ortama kattıkları şık ve lüx görüntüsü sebebiyle Otellerin de kral ve süit odalarında tercih ettiği ürünlerdir. Genelde geniş alanlarda tercih edilen çift kişilik jakuzi leri odanın ortasında kullanabileceğiniz gibi dikdörtgen modelleri oda köşelerinde kullanabilirsiniz.

 

Banyolarımızda kullanabileceğimiz düz veya oval jakuzi modelleri çift kişilik jakuzilere göre daha küçük ölçülere sahip olduğundan tercih edilmektedir. İşlevselliği aynı olan jakuziler yerinize en uygun farklı ölçü ve modellerde sunulmaktadır. Jakuzi ölçülerini belirlerken banyonuzdaki dolap, klozet, çamaşır makinası gibi olması gereken diğer aksesuarların da ölçüsü ile doğru orantıda olmasına dikkat etmelisiniz. Tüm bunların yerini önceden belirlemeli banyo içerisinde hareket alanı oluşturmalısınız. 

 

Jakuzi nin Dökme Akrilik Olmasına Dikkat Edin!

 

Jakuzi satın alırken içerisindeki sistem özelliklerinin yanında küvetin hammaddesi olan akrilik önemli bir konudur. Satışa sunulan bazı ürünlerde kullanılan akrilik içerisine konulan abs nedeni ile kısa ömürlü olmakta zamanla renk değişimi sararma kılcal çatlakların oluşması ve esneme yapmaktadır. Kısa zamanda çökme kırılma gibi sorunlarla karşılaşabileceğiniz abs katkılı akrilik ürünlerden uzak durmanızda fayda vardır. Jakuzilerde kullanılan akrilik kesinlikle katkısız saf dökme akrilik levhalardan yapılan hammadde ile oluşmalıdır. Dökme akrilik hammaddesi saf akrilik olduğundan renk değişimi yapmaz üzerindeki beyazlığı ve parlaklığı ömür boyu korur, kılcal sır çatlakları oluşmaz, sararma ve renk değişimi olmadığı için koku yapmaz, gözeneksiz olduğundan içerisine leke işlemez ve benekler oluşmaz, içerisinde abs (plastik) olmadığından bakteri, asbest, zehirli gaz ve kanserojen maddeler içermez. Ses dalgalarını emdiği için çıkan sesi dışarı vermez. Dökme akrilik jakuzi içerisine doldurduğunuz su sıcaklığı ile uyum sağlar ısıyı dışarı vermez sıcaklığını korur. Sıcak veya soğuk su temaslarından etkilenip genleşme yapmaz. Dökme akrilik yapıya sahip jakuziler aynı zamanda dış mekanlarda ve ticari işletmelerde de en çok tercih edilen özelliktir.

 

Bütçenize Uygun Olmasına Dikkat Edin!

 

Yukarıda belirttiğimiz gibi jakuzi satın almadan önce iyi araştırma yapmalı profesyonel bir yerden yardım almalısınız. Kalitesiz ürünlere çokça para verip mağdur olma şansınız oldukça yüksektir. Ölçüler ve kalite belirlendikten sonra, satın almak istediğiniz jakuzi modelinin özellikleri içerisinden kesenize uygun tercih yapabilirsiniz. Sistem olarak farklılık gösteren jakuzi modelini bütçeniz doğrultusunda ekonomik, lüx sistem veya dijital sistem olarak seçebilirsiniz.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.