Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Sağlıklı Mı

12-07-2023 21:07
Jakuzi Sağlıklı Mı

Jakuzi Sağlıklı Mı?


Jakuzi almayı geçin, kullanmadan önce pek çok kişinin aklında jakuzinin sağlıklı olup olmadığı sorusu gelmektedir. Jakuzi, günün stresini ve yorgunluğunu hiçbir çaba göstermeden atmanıza yardımcı olur. Ancak bu ürün sağlığımıza ne gibi bir yararı var? Jakuzi kullanmak sağlıklı mı? Gelin hep beraber bu soruyu cevaplayalım!


JAKUZİNİN YARARLAR NELERDİR?


Jakuzinin aslında sağlık açısından çok fazla yararı olduğu bilinen bir gerçek. Her şeyden önce vücudumuzun büyük bir kısmının sudan oluştuğunu düşünürsek, jakuzinin vücudumuza ne gibi yararlar sağlayabileceğini az çok tahmin edebiliriz. Eğer bir sıralama yapmamız gerekirse jakuzinin yararları şu şekilde sıralanabilir:


·         Jakuzi, sıcak su ile masaj yapmaktadır. Bu da kan dolaşımının hızlanmasını ve kendinizi daha da dinç hissetmenize yardımcı olur. 

·         Günümüzde çeşitli fizik tedavi programlarında kullanıldığı bilinmektedir.

·         Endorfin hormonu sağlanmaktadır. Bu şekilde stresle de başa çıkabilirsiniz. Günün yorgunluğunu sıcak su ve bol köpükler eşliğinde atabilirsiniz.

·         Stres hayatınızdan azalacağı ve vücudunuzun her noktasında masaj yapılacağı için yaşlanma etkileri de en aza inecektir.

·         Ödemin, şişkinliğin ve ağrıların ortadan kalkmasını sağlar.

·         Bedeninizin esnemesini ve hareket kabiliyetinizin artmasını sağlar.

·         Uyku öncesinde jakuziye girildiğinde vücut dinlenmiş olacağı için sağlıklı ve deliksiz bir uykuya hazırlık yapılmasına yardımcı olur.

·         Jakuzilerde sadece durağan su bulunmaz. Asıl amacı jet motorlar sayesinde tazyikli su püskürtmek ve sıcak su ile masaj yapmak bulunmaktadır. Sıcaklığın ve püskürtmenin şiddetini dayanabileceğiniz noktada ayarladığınızda jakuzinin bütün yararlarından faydalanabileceksiniz.

 

JAKUZİ FİYATLARI KAÇ TL’DEN BAŞLIYOR?


Yukarıda belirtilen jakuzi yararlarından faydalanmak için jakuzi almak isteyenler güncel jakuzifiyatları araştırmasına başlıyor. Ancak jakuzi fiyatların modeline göre değişkenlik gösterdiğinin altını çizmek istiyoruz. Çift kişilik jakuzi, bebek jakuzi, tek kişilik jakuzi gibi farklı modellerdeki jakuzilerin fiyatları değişmektedir. Fiyatlardan önce ihtiyacınıza karar vermeniz daha doğru olacaktır. Boyutlara göre de fiyat farklılığı olduğunun altını çizmek istiyoruz. Ancak kafanızda bir fikir oluşması amacıyla genel olarak jakuzi fiyatlarının 15-16 bin TL’den başlayarak üst seviyelere kadar çıkabileceğini söyleyebiliriz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.