Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Ölçüleri Nasıl Belirlenir

07-04-2018 16:19

Jakuzi ölçüleri önemli bir soru işareti… Özellikle de evinizde böyle bir sistem tesis etmek istediğinizde, öncelikle aklınıza bu soru gelecektir. Sorunun cevabına gelecek olursak ise pek çok etken bu cevabı belirliyor. Öncelikle elbette ki her evin mimarisi farklı ve banyo alanı da farklı ölçülerdedir. Bunun yanı sıra bir de banyo şekillerinin farklı olması, Jakuzi modeli seçiminde de etkili olmaktadır. Köşe modeller, oval modeller ve de iki kişilik gibi farklı büyüklüklere sahip olanlar öncelikle akla gelen Jakuzi modelleri iken bir de bu işin fiyat boyutları var. Jakuzi fiyatları seçtiğiniz modele, büyüklüğü ve de sistem özelliklerine göre değişecektir. Evinizde Jakuzi tesis etmek istediğinizde ise ilk iş olarak banyonuzun lavabo ve benzeri unsurlarının konumlarına bakmalı, buna göre Jakuzi niz için kalan boş alanı değerlendirmelisiniz. Buna bağlı olarak küvet hangi yandan duvara dayanacak, oval mi köşeli mi olacak, kaç kişilik olacak ve benzeri soruların cevaplarını netleştirebilirsiniz. Diğer taraftan dilerseniz, teras, bahçe ve benzeri alanlara özel sistemleri de tercih etmeniz mümkün. Tüm bunlar Jakuzi fiyatları, Jakuzi modelleri gibi kavramlar ile çeşitlenmekte ve size geniş bir çeşitlilik yelpazesi olarak sunulmaktadır. Eğer Jakuzi isteğine sahipseniz doğrudan bir uzman ile de görüşebilirsiniz. yapiesbanyo.com gibi geniş çeşitliliğe sahip firmalar ile iletişime geçebilir, mevcut alanınıza uygun olarak alternatifleri görebilirsiniz.

 

Jakuzi modelleri bir şekline göre, bir de büyüklüğüne göre farklılaşırken, sizin için özel tasarımsal detaylar hayata geçirilebilir. İster dökme akrilik ister normal akrilik jakuzi yi tercih edebilirsiniz. İsterseniz tam bir Jet sistemi tesis ettirebilir, isterseniz daha minimal jet sistemlerini tercih edebilirsiniz. Jet sayısı da konumları da isteğe göre şekillenebilir. Bu tür farklılıklar Jakuzi fiyatlarını da etkileyecek, farklı sonuçları karşınıza çıkaracaktır. Jakuzi ölçülerinde son olarak ne tür alternatiflerin söz konusu olduğunu ise çeşitli örnekler ile görebiliriz. Oval Jakuzi alternatiflerinde, 110 x 110 cm, 120 x 120 cm, 130 x 130 cm, 140 x 140 cm 150 x 150 cm ve 160 x 160 cm ölçüleri karşımıza çıkar. Diğer taraftan köşeli alternatiflerde 190 x 90 cm, 190 x 80 cm, 180 x 100 cm ve 170 x 70 cm şeklinde sıralanır. Taşmalı Spa - Havuz gibi lüks alternatiflerde 220 x 220 cm gibi oldukça geniş ölçüler karşımıza çıkarken, çift kişilik jakuzi seçenekleri de mevcuttur. Bunlar 190 x 150 cm, 185 x 120 cm, 195 x 165 cm, 175 x 120 cm, 150 x 150 cm, 140 x 140 cm,  ve 170 x 120 cm gibi ölçülerdedir. Daha nice özel tasarım ve ölçü için ise birebir bir uzman ile görüşmeniz gerekecektir.

 

Bu konuda bir gereklilikten söz edecek olursak, bağlayıcı tek unsur alanınızın kapasitesi olacaktır. Bunun dışında Jakuzi ölçülerinizi sınırlayacak bir unsur söz konusu değil. Bu noktada bir ideal ölçüden de söz edemeyiz. Zaten her bir ürün belli standartlara ve ideal ölçülere göre üretiliyor. Yani ideal olmayan bir ölçüyü tercih etmeniz mümkün değil. Aslında bu konuda ölçüden daha önemli olan sizin tercih edeceğiniz Jakuzi sistemidir. Jet sisteminin seçimi, Jakuzinin kişi kapasitesi ve beraberinde çeşitli özellikleri belirleyici olacaktır. Evinize değer katarken, yaşam standartlarınızı da bir üst seviyeye getiren bu tür imkânlardan yararlanmak için zaman kaybetmemelisiniz. Jakuzi modellerini hemen incelemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca Jakuzi fiyatlarının de her bütçeye uygun olarak listelendiğini unutmamak gerek. Kısacası Jakuzi günümüzde lüks bir sistem olmaktan uzak, her eve girebilecek bir imkân haline gelmiştir. Siz de bu sisteme hemen sahip olabilirsiniz. Ölçüler, tasarımlar ve sistem detaylarını ise Türkiye’de uzun yıllardır jakuzi hizmeti veren www.yapiesbanyo.com adresinden inceleyebilir, 0216 472 06 86 destek hattından jakuzi konusunda uzman müşteri temsilcileri ile görüşebilirsiniz.

 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.