Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Neyle Köpürür

05-07-2023 18:42
Jakuzi Neyle Köpürür

Jakuzi Neyle Köpürür?


Jakuzinin çalışma sistemi çokça merak edilmektedir. Jakuzilerin içerisinde çalışmasını sağlayan bir motor sistemi bulunur. Bu genellikle jet sistemi olarak da ifade edilmektedir. Jakuzi içerisine eklenen su miktarına göre sistem çalışmaya başlar ve jakuzi köpürür.

 

Jakuzinin kendi köpürmesine ek olarak kullanacağınız sabun, duş jeli ya da jakuzi köpükleri ile daha eğlenceli ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

 

JAKUZİDE DİNLENME KEYFİ NASIL YAPILIR?


Günün yorgunluğu ve stresini atmanın en pratik yolu şüphesiz ki sıcak su ile duş almak. Ancak duştan ziyade vücudunuzun sıcak su içerisinde dinlenmesini istemez misiniz? Jakuziiçerisinde dinlenme keyfine sadece suyun sıcaklığı ve basınç gücünden yararlanarak kavuşabilirsiniz.

 

Eğer kullandığınız jakuziniz başlıklı modelse o zaman değmeyin keyfinize! Suyun içerisine dümdüz uzanarak geçireceğiniz keyifli dakikalar artık sizleri bekliyor!

 

Jakuzide dinlenme keyfi yapmanız için suyu ve uygun ortamı hazırladınız. Peki,  yapabileceğiniz daha başka neler var? Bunların dışında hafif bir müzik açabilir, tütsü yakabilirsiniz. Eğer kitap okumak istemezseniz ışığı loş hale getirebilir, televizyondan odun çıtırtıları görüntüsünü ve sesini açabilir kendinize bu anı armağan edebilirsiniz.

 

Köpüklü banyo suyu hazırlamak için yukarıdaki önerilere ek olarak az miktarda şampuan da kullanabilirsiniz. Ancak köpüğünüzün vücudunuzu kaplayacak kadar çok olmasını istiyorsanız, o zaman o miktarda koymanız gerekir. Daha sonra masaj kanallarını açarak suyun köpürmesini ve köpüklerin oluşmasını izleyebilirsiniz. Sadece 30-40 dakika bile bu ortamda kalmanızın zihninizi nasıl boşalttığını ve rahatlattığını görün!


DIŞ MEKAN JAKUZİLERİ NEDİR?


Dış mekan jakuziürünlerini genellikle hemen hemen herkes tatil merkezlerinde ya da özel bungalov evlerde görmüştür. Fiyatlarının biraz yüksek olduğu ancak keyif açısından eşsiz bir deneyim sunduğu bu ürünler yaz kış demeden kullanabileceğini jakuzi modelleriarasında bulunmaktadır. 1. Sınıf kalitede üretilen dış mekan jakuzilerinizi bahçelerinize konumlandırabilir, ya da evinizde mevcutsa terasa da sabitleyebilirsiniz.

 

Ortalama 4 kişinin rahatça içerisine girebildiği bu jakuziler yüksek performans sunmaktadır. Jetleri ile birlikte sizlere eşsiz bir deneyim sunan dış mekan jakuzi ürünleri genellikle bahçe ve teras spa jakuzi modeli olarak geçmektedir.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.