Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Motoru Su Olmadan Çalışır Mı

22-07-2023 20:23
Jakuzi Motoru Su Olmadan Çalışır Mı

Jakuzi Motoru Su Olmadan Çalışır Mı?


Jakuzilerin çalışması için küvetin içerisinde su doldurulması gerekiyor. Aynı zamanda doldurulan su miktarının, jakuziiçerisinde bulunan en üstteki jet seviyesini geçmesi gerekir. Bu şekilde motoru çalıştırabilir ve suyu hareketlendirebilirsiniz. Jakuzi yi uzun süre içerisinde su olmadan çalıştırırsanız motor yanar. Dilerseniz satın almak istediğiniz jakuzi sistemine su seviye sensörü eklenmesini talep edebilirsiniz. Su seviye sensörü içerisinde su olmadan jakuziyi ne kadar çalıştırmak isteseniz de motoru aktif etmeyecektir. İmalat aşamasında içerisine takılan sensör gözü, suyu algıladıktan sonra çalışmasını sağlayacaktır. Motorlar çalıştığı zaman jetlerin içerisinden basınçlı su ve kabarcıklarının çıktığını görebileceksiniz


Sizlerin de anlayabildiği gibi jakuzilerin kullanılmasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta çalıştırılmadan önce içerisinde su doldurulmasıdır. Jakuzi motorlarının aktif bir şekilde çalışabilmesi için jakuzinin içinin su dolması gerekiyor.


JAKUZİNİN İÇERİSİNE SOĞUK SU DOLDURULUR MU?


Yukarıda belirttiğimiz üzere jakuzilerin çalışması için jetleri geçebilecek seviye su konulması gerektiğini belirtmiştik. Ancak iş sadece su doldurmak ile bitmiyor. Suyun sıcak olması da büyük önem arz ediyor. Emiş motor miktarının seviyesini geçen su, motorun gücü ile hareketlendirecektir. Suyun basınç hızı ve kuvvetini dilerseniz kendiniz de ayarlayabilirsiniz. Bununla birlikte jakuzinin içerisine koyduğunuz sıcak suyun sıcaklık seviyesini üzerinde takılı bataryadan ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde jakuzi içerisinde tüm vücudunuzu dinlendirebilecek ve aynı zamanda masaj yerine geçebilecek bir rahatlama sağlayabileceksiniz. Vücudunuz inanılmaz derecede rahatlarken sizler de günün yorgunluğunu sıcak su ve masaj keyfi ile atabileceksiniz.


JAKUZİ MODELLERİ KAÇ TANE?


Jakuzi modelleri çok çeşitlidir. Genellikle dış jakuzi modelleri ve çift kişilik jakuziler çiftler tarafından tercih edilmektedir. Ancak bunların dışında da bahçe jakuzi ve ısıtmalı jakuzi de kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede üretilmektedir. Jakuzilerin sırt ve taban kısımlarında olan jet delikleri sayesinde basınçlı suyu vücudunuzun her noktasında hissedebilirsiniz. Jetlerin üzerinde yer alan hava delikleri basıncı azaltmakla görevlidir. Bu şekilde su sizin teninize değerken sert ya da rahatsız edici bir his bırakmaz. Keyifle, vakit geçirebilirsiniz.

 

Jakuziyi jakuzi yapan en önemli unsur, içerisine konulan sıcak su ve motorlarıdır. Bu şekilde normal bir banyo küvetinden ayrılan jakuziler sizlere aynı hidroterapi uygulamaktadır.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.