Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Masajı Nedir

21-07-2023 19:23
Jakuzi Masajı Nedir

Jakuzi Masajı Nedir?


Vücudun rahatlamasını sağlayan jakuziler aslında masaj yapma özellikleri ile bilinmektedir. Jakuzi masajının normal bir spa masajından farklı olduğu unutulmamaktadır. Jet motorları ile ön planda olan jakuziler, vücudu rahatlan bir basıncı su ile sizlere sunar. Bu şekilde vücudunuzun yorgunluğu ve stresi su ile akıp gider.


Jakuzi masajı sırasında jetlerin kuvvetini de kendinize göre ayarlayabileceğinizi un utmamalısınız. Basınç ve tazyik gücünü vücuduna göre ayarladıktan sonra keyifli bir jakuzi masajı yaparak rahatlayabilirsiniz.

 

JAKUZİ MASAJINI KİMLER YAPTIRABİLİR?


Jakuzi masajını isteyen herkes yaptırabilir. Büyük küçük demeden herkes jakuzi masajından yararlanabilir. Özellikle bebek jakuziürünlerinin kullanıldığı bebek spa merkezlerinden de bebeklere jakuzi masajı yapıldığı unutulmamalıdır.

 

Jakuzi masajı yaptırmak için ekstra bir kişiye ihtiyacınız olmamaktadır. Ailenizle birlikte ya da tek başınıza jakuzi masajının keyfini çıkartabilirsiniz. İlk olarak jakuziyi belirtilen miktara kadar sıcak su ile doldurun. Daha sonra jet motorlarını çalıştırarak jakuzi keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz. Ortalama olarak jakuzilerin içerisinde 30  – 60 dakika arasında zaman geçirmeniz önerilmektedir. Çünkü jakuzilerin içerisinde kullanılan sıcak suyun fazlalığın ne yazık ki cildiniz de kurumaya yol açabilir. 20 – 25 dakikalık bir terapi masajının da yeterli olduğunu düşünüyorsanız, jakuziden erken çıkabilirsiniz.

Bebek spa merkezlerinde bebekleri ortalama 30 dk sıcak suyun içerisinde tutulmaktadır.


KALİTELİ BİR JAKUZİ MASAJI


Jakuzi içerisinde yapılan bir jakuzi masajının kaliteli olmasını istiyorsanız mutlaka jet motorlarının gücüne dikkat etmelisiniz. Satın alacağınız jakuzilerin jet motorlarının gücü ile kaslarının sertliğinden kurtulabilirsiniz. Ortalama olarak ayda 1-2 defa jakuzi masajı ile kas sertliğinizin minimum seviyeye inmesine sizler de şaşıracaksınız!


Bunun için yapmanız gereken tek şey jakuzi modelleriarasından ihtiyacınıza ve bütçenize uygun olan jakuzi modellerinden tercih etmek olacak!

 

JAKUZİ MASAJININ YARARLARI


Suyun insan vücudundaki etkilerinin tartışılmaz olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak son dönemin teknoloji harikası olan jakuzi ile buluştuğu zaman daha büyük bir etki sunduğunu söylemek istiyoruz. Kas dolaşımını harekete geçirmezi, ağrıları ortadan kaldırması, stresin atılmasını sağlaması ve rahatlaması jakuzi masajının bilinen yararları arasından bulunmaktadır.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.