Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Keyfi Nasıl Yapılır

07-04-2018 12:50

Jakuzi aldınız iyi hoş ama bu işin inceliklerini biliyor musunuz? Yani Jakuzi keyfi yapmayı biliyor musunuz? Son derece önemli bir konudan bahsediyoruz. Çünkü Jakuzi bir duş alma aracı değil, bir keyif, dinlenme, deşarj olma imkânıdır. Bu yüzden de amacına uygun bir kullanım ile istenilen sonuçlar elde edilebilir. Adeta bir masaj keyfi ve de terapi olacak olan Jakuzide özellikle dikkat edilmesi gereken bazı noktalar ve de keyif yapmanızı sağlayacak özel öneriler ile karşınızdayız. Üstelik bu tür önerilerde Jakuzi modellerinin farklı farklı olması önem taşımıyor. Farklı Jakuzi fiyatları ve de farklı Jakuzi modelleri karşınıza çıkabilir bu süreçte ama asıl olan ise gerçekten seçtiğiniz ürünün verimini alabiliyor olmanızdır. Size bu işin püf noktalarını öğreteceğiz.

 

Jakuzi sistemi, suyu adet bir burgaç gibi kıvırarak yüksek basınç ile iter ve suyun bu harekete tenimize ulaştığında çeşitli etkiler ortaya çıkarır. Bunlar kasların, sinir uçlarının uyarılması, kan akışının düzenlenmesi, metabolizma hızının değişmesi gibi daha pek çok farklı sonuç ortaya çıkarabilir. Zaten bu yüzden sağlık için ne kadar gerekli olduğundan söz ediyoruz. Ancak diğer taraftan bir de Jakuzi sistemi, cilt bakımı için olmazsa olmazdır. Mesela son zamanların trendi olan Bath Bomb’u denediniz mi? Denemediyseniz kesinlikle denemelisiniz. Yaşınız kaç olursa olsun eğleneceğiniz, mutlu olacağınız ve bunun yanı sıra bir de cildinize bakım yapacağınız bir ürün bu. Çeşitli tuzlar, mineraller ve doğal içerikler ile hazırlanan ürünler, Jakuzi suyunuza karışıyor ve bu sayede cildinize masaj ile birlikte temas ediyor.

 

Banyo tuzlarının da benzer bir etkisi söz konusu. Özellikle kokuları, stresimizi alma, rahatlatma işini harika yerine getiriyor. Nane ve lavanta gibi bitkisel kokular bu noktada tercihiniz olabilir. Ayrıca cildinizin de bu tür ürünlerden ne kadar olumlu etkilendiğini görebilirsiniz. Hemen hidromasaj sonrası bile farkı hissedebilirsiniz. Hem sıcak su, hem mineraller, hem de masaj sistemi cildinizin harekete geçmesini sağlayacak ve tabi bir de daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayacak. Banyo tuzlarının yanı sıra aromatik yağları kullanabilirsiniz. Aromaterapi ürünü olarak da adlandırılan bu yağlar, pek çok farklı avantaj sağlar. Cildinizi esnetir, yumuşamasını sağlar, kaslarınızı gevşetir, kokusu ile stresinizi alır ve çeşitli yağların sahip olduğu özellikler kapsamında, cilt problemlerinde de etkili olur. Kısacası aromaterapi yağları, banyo tuzları ile birlikte ya da tek başına cildiniz için faydalı bir seçim olacaktır. Hemen Jakuzi keyfinizin ardından cildinizin nemini ve yumuşaklığını hissedebilirsiniz.

 

Jakuzi keyfi ni sağlık, cilt bakımı ve benzeri konular kapsamında değerlendirdik hep. Oysa bunlar ile bitmiyor. Bir terapiden, huzur bulma seansından, yoğunluktan kaçıştan söz ediyorsak, banyonuzda dekorasyon ile de huzurlu bir alan oluşturabilirsiniz. Örneğin, mumlar ile elde edeceğiniz loş bir ortam, bir de hafif müzik adeta meditasyon yapma fırsatı verecektir. Ama mumları doğru ve güvenli noktalara yerleştirdiğinizden emin olmayı unutmayın! Bir de mümkünse bu stresten arınma sürecinde radyasyon oluşturacak telefon gibi unsurları kendinizden uzaklaştırın. Bunun bir kendiniz ile baş başa kalma fırsatı olduğunu düşünün. Bu şekildeki yarım saatlik bir keyfin, size ne kadar çok şey katacağına inanamayacaksınız. Çeşitli banyo tuzları, aromaterapi yağları, Bath Bomb gibi özel ürünler ve benzeri ile böyle Jakuzi keyifleri tasarlamak çok kolay. Bir de gerçekten çok eğlenceli bir işten söz ediyoruz. Sevdikleriniz için de bu tür bir hazırlık ile sürpriz yapabileceğinizi unutmayın. Ailenin yorulan fertlerini en iyi bu şekilde mutlu edebilirsiniz! Bütçenize uygun jakuzi modelleri ni incelemek ve fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorsanız Türkiye’nin Lider Jakuzi uzmanı www.yapiesbanyo.com sitesini inceleyebilirsiniz.

 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.