Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Kaç Litre Su Alır

21-06-2023 15:37
Jakuzi Kaç Litre Su Alır

Jakuzi Kaç Litre Su Alır?

 

Jakuzi büyük geniş banyo küvetleri olarak da tanımlanabilir. Genel olarak bu kadar büyük bir jakuzinin ne kadar su aldığı merak edilmektedir. Türüne ve boyutlarına bağlı olarak değişkenlik gösterse de ortalama olarak çift kişilik bir jakuzi 300 - 400 litreye kadar su alabilmektedir. Yine aynı şekilde ortalama boyut tek kişilik bir jakuziyi doldurmak için 150 - 200 litre kadar suya ihtiyacınız olabilir. Ancak dediğimiz gibi bu jakuzilerin boyutuna göre değişmektedir. Eğer bahçe jakuzi modeline sahipseniz yaklaşık 1.500 Litre suya ihtiyacınız olabilir. Bunun dışında suyun sıcaklığı da kullanılacak su miktarını etkileyebilir.

 

JAKUZİ FİYATLARI ORTALAMA NE KADAR?

 

Jakuzi almak isteyenler de doğal olarak ilk fiyat araştırmasına girmektedir.  Aslında her bütçeye göre farklı farklı jakuziler bulunmaktadır. Fiyatlar tercih edeceğiniz jakuzinin türü değişkenlik gösterebilmektedir. Jakuzi fiyatları hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için web sitemizi inceleyebilir, bütçenize uygun olan jakuzi modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

DIŞ MEKAN JAKUZİ NEDİR?

 

İhtiyaçlara ve konumlara göre çeşitli jakuzi modelleri üretilmektedir. Bu noktada araştırılan ve dikkat çeken modellerden biri de dış mekan jakuzi ürünleridir. Bu ürünler adı üzerinde dış mekanlara uygun olması açısından özel olarak tasarlanmıştır. Tasarımında özel ürünlerin kullanıldığı rahat ve geniş konforlu olan bu jakuziler diğer modellere göre biraz daha kalın olduğu bilinmektedir.

 

Dış mekan jakuziürünleri sizlerin de tahmin edebileceği gibi iç mekan jakuzilerine göre biraz daha farklıdır. Bu ürünler özellikle bahçe ve evlerin teras alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmaktır. Dış mekanlara göre dayanıklılığının artırılması açısından özel olarak üretildiği bilinmektedir. İç mekan jakuzileri, dış mekanlarda kullanılmamalıdır. Daha doğrusu kullanılması önerilmemektedir. Çünkü iç mekan jakuzileri, dış mekan jakuzi ürünlerine göre biraz daha ince yapılarda üretilmiştir. Dışarıda ani hava değişimlerine karşı çatlama meydana gelip, zarar görebilir. Bu sebeple iç mekan jakuzileri, iç mekanlarda kullanılmalıdır. Ancak dış mekan jakuzilerini iç mekanlarda kullanabilirsiniz.

 

Bunun dışında iç mekan jakuzilerini çiftler genellikle uygun olmaları halinde yatak odalarında kullanmaktadır. Bu sebeple biraz daha büyük modeller tercih edilebiliyor. Eşinizle birlikte keyifli dakikalar için çift kişilik jakuzi modellerini inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.