Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi İçindeki Suyu Nasıl Boşaltır

16-07-2023 18:27
Jakuzi İçindeki Suyu Nasıl Boşaltır

Jakuzi İçindeki Suyu Nasıl Boşaltır?


Jakuzilerin uzun ömürlü olması için doğru kullanılması çok önemlidir. Jakuzi kullanımında özellikle jakuzinin içerisindeki suyun nasıl boşaltılması gerektiği merak edilmektedir. Jakuzilerin suyunun boşaltılması çok basittir.

 

Yapmanız gereken tek şey iç mekân jakuzilerde, butonu çevirdiğinizde gider deliğindeki kapak yukarı kalkar ve su boşaltımı sağlanmış olur. Dış mekân jakuzilerde altında bulunan tıpayı çevirdiğinizde su kendi kendini boşaltmaya başlayacak ve sizin bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır. Düzenli olarak jakuzini temizlemeniz ve temiz kullanmanız halinde ürününüz uzun yıllar boyunca sizlerle kalacaktır. Peki, jakuzilerin faydaları nedir? Son dönemlerde bu kadar popüler olan jakuzilerin neden bu kadar sık tercih edildiğini şu şekilde açıklayabiliriz:


·         Jakuziler vücuttaki kan dolaşımını artırmaktadır. Bu da rahatlamanızı sağlayacaktır.

·         Özellikle kas ağrılarının ve tutulmaların giderilmesini sağlar.

·         Vücudun esnekliğini artırır.

·         Stres konusunda başa çıkmanıza yardımcı olur.

·         Gün boyunca yaşadığınız stresin, vücudunuzdan akıp gitmesi için sadece jakuzi keyfi yeterli olacaktır.

·         Jakuzi modelleri son dönemlerde genellikle fizik tedaviler için tercih edilmektedir. Sıcak su ve masaj etkisi ile ağrıyan ya da sorunlu olan bölgelerdeki ağrılarınız hafifleyecektir.

·         Kan dolaşımınının rahatlaması sebebi ile vücuttaki şişlik ve ağrı gibi rahatsızlıkların giderilmesi de mümkündür.

·         Kolay uykuya geçmenizi sağlar. Gece boyunca deliksiz uyuyabilirsiniz.

·         Jakuziler aynı zamanda zayıflamaya da yardımcı olmaktadır. Vücutta kan dolaşımını ve metabolizmanın çalışmasını hızlandırdığı için yağ yakımınız da olacaktır. Burada en önemli etken suyun basıncı ve sıcaklığı.

·         Bunun dışında ciltteki yaşlanma etkilerinin azaltıldığı ifade edilmektedir. Suyun ne kadar etkili olduğu göz önünde bulundurulursa jakuzi için suyun çok sıcak olmamasına dikkat etmelisiniz.

 

JAKUZİ MASAJI NASIL YAPILIR?


Güne keyifli bir şekilde başlamak ya da keyifli bir şekilde sonlandırmak jakuzi ile mümkün! Doğru tercih edeceğiniz jakuzi modelleri arasından yapacağınız seçimde eğer çift kişilik jakuzi modellerini tercih ettiyseniz ailenizle birlikte, bahçe jakuzi modellerini tercih ettiyseniz de bahçede sevdiklerinizle birlikte keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.


Suyun masaj yaparken rahatlatıcı etkisi günün stresini kısa süre içerisinde sizlerden alıp götürecek! Bunun için yapmanız gereken tek şey doğru jakuzi modelini tercih etmek.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.