Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

İdeal Jakuzi Sıcaklığı Nedir

15-07-2023 19:08
İdeal Jakuzi Sıcaklığı Nedir

İdeal Jakuzi Sıcaklığı Nedir?


Jakuzi kullanacak olan ya da kullanmak isteyenler ideal jakuzi sıcaklığını merak emektedir. Ortalama olarak bir rakam vermek çok mümkün olmayacaktır. Ancak sağlığınız açısından suyun sıcaklığının 40 dereceyi geçmemesi önerilmektedir. Genellikle kullanıcıların büyük bir kısmı jakuzi su sıcaklığını 37 – 39 derece arasında tutmaktadır. Ortalama 1 saat kalarak jakuzinin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

 

Jakuzi satın aldığınız zaman aslında sadece bir jakuzi satın almış olmuyorsunuz. Beraberinde bir masaj keyfi, aile ile keyifli zaman ve sağlıklı bir banyo keyfi de satın almış oluyorsunuz. Bir nevi vücudunuza yatırım yapmış oluyorsunuz. Peki, jakuziyi nasıl kullanmak gerekiyor? Jakuziden nasıl yüksek verim alınabilir? İşte merak edilenler!


JAKUZİNİN İDEAL SICAKLIĞI


Jakuzileri ideal sıcaklığına ayarladığınız zaman jakuzi modellerinden yüksek verim alabileceğiniz garanti ederiz. Hatta jakuzi kullanmaya başladığınız zaman günlük olarak sizin için bir rutin haline gelecektir. İdeal sıcaklığını belirlemek isteyenler için merak edilenleri derledik!


Jakuzinin sıcaklığının belirlenmesinde kadın, erkek, hastalık durumu, yaş ve kişisel tercihler etkili olabilmektedir. Jakuzinin sıcaklığını çok fazla yapmamanız önerilmektedir. Bilindiği üzere sıcak suyun vücuda yarardan çok zararı bulunmaktadır. Bu sebeple suyu yüksek sıcaklıkta kullanmamaya özen gösterin. Aksi durumda vücudunuzda istenmeyen kurulukların oluşmasına neden olabilirsiniz.

 

İlk defa jakuzi modelleri arasından kullanacaksınız sıcaklığı 37 derece yaparak zaman içerisinde vücudunuzun direnme seviyesine göre 39 dereceye kadar artırabilirsiniz. Eğer ayarladığınız sıcaklık sizi jakuzinin dışına itiyorsa ve bir an önce çıkmak istiyorsanız sıcaklığı biraz düşürmeniz gerekecektir.

 

BEBEK JAKUZİ SICAKLIK SEVİYESİ


Son dönemlerde bebek spa işletenlerin sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Bebek spa ürünlerinin doğru tercih edilmesi ile bebekler üzerindeki etkileri ebeveynleri memnun etmektedir. Bebeklerin kullanacağı bebek jakuzilerinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktaların başında bebek jakuzileri sıcaklık seviyesi gelmektedir. Bebekler için ortalama olarak vücut sıcaklığında bir seviye tercih edilmektedir. Aksi durumda fazla sıcaklık hem bebekleri rahatsız edecek hem de vücudunda kuruluk oluşmasına neden olacaktır.

 

Eğer evinize bebekleriniz için bebek jakuzi ürünlerinden tercih edecekseniz kullanmadan önce kullanma kılavuzunu iyi bir şekilde okumanız önerilmektedir!

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.