Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Bahçede Kullanılan Jakuziler

14-07-2018 14:19
Bahçede Kullanılan Jakuziler


Jakuziler, günümüzde sadece otellerde ve spa merkezlerinde yer alan, lüks ürünler olmaktan çıktı. Çünkü artık hemen her bütçeye uygun jakuzi modelleri imal edilmektedir. Bu jakuziler, evlerin banyolarında kullanılabildikleri gibi, aynı zamanda yatak odalarında da kullanılabiliyorlar. Ancak jakuzilerin evlerdeki tek kullanım alanı bunlarla da sınırlı değildir. Özellikle son dönemlerde dış mekân jakuzi modelleri de rağbet görmektedir. Evlerin bahçelerinde kullanılabilen bu ürünler,  sağladıkları konforun yanında, bahçe dekorasyonunu da desteklemektedirler.


Bahçede kullanılan jakuziler, daha çok bahçelerin dışarıdan görünmeyen alanlarında kullanılırlar. Özellikle ahşap gömme jakuziler, bahçeler için en uygun modeller arasında yer almaktadır. Çünkü ahşap görünümlü jakuziler, bahçeler ile uyumlu bir görünüm ortaya koyarlar.  Ancak bahçeler için kullanılabilecek jakuzi modelleri arasında sadece gömme olanları yoktur. Aynı zamanda gömme olmayan modeller de mevcuttur. Bunlar arasından hangisini tercih edeceğiniz, tamamen bahçe dizaynınıza ve sizin zevkinize kalmış bir durumdur.

 

Bunların yanında bahçenizde jakuzi kullanmak istiyorsanız tercihinizi doğal renklerden yapmanızı tavsiye ederiz. Özellikle gri, kahverengi ya da yeşil renklerden birisini tercih edebilirsiniz. Yine beyaz jakuzileri tercih edecekseniz, bahçenizde çok da doğal bir görünüm ortaya koymayacağını bilmelisiniz. Ayrıca bahçede kullanılan jakuzileri kışın da rahat bir şekilde kullanabilmek adına çevresine duşakabin yaptırabilirsiniz. Bu sayede masaj keyfini dört mevsim çıkarabilirsiniz.


Bahçe Jakuzi Kurulumu


Bahçede kullanılan jakuzilerin kurulumu için öncelikli olarak su ve elektrik tesisatının tamamlanması gerekmektedir. Hem gömme hem de yerin üzerinde taşınabilir olan dış mekân jakuzi modelleri, bahçe hortumları yardımı ile doldurulabiliyor. Ancak jakuzi kurulumu sırasında bu ürünün nerede konumlandırılacağı oldukça önemlidir. Çünkü su ile doldurulan jakuzi, ciddi şekilde ağırlaşır. Bu nedenle de bu ağırlığı destekleyebilecek bir zemin üzerine yerleştirilmelidir.

 

Ayrıca dış mekân jakuzileri, elektrik kurulumu sırasında spa gücü için sağlam elektrik bağlantısı gerektirirler. Pek çok ev sahibi bahçe jakuzisi kurulumu sırasında estetik nedenlerden dolayı yer altına gömülmüş hatları tercih ederler. Bu tarz elektrik gereksinimleri için kurulum yapan servis ile görüşmeli ve kurulumun jakuzinin kullanım kılavuzuna uygun olarak yapıldığından emin olmalısınız.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.