Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Bahçe ve Terasınızın En Güzel Hali

05-07-2022 15:54
Bahçe ve Terasınızın En Güzel Hali

Bahçe ve Terasınızın En Güzel Hali


 Eğer bahçe ya da teraslı bir eve sahip olmaktan daha güzel bir şey var mı diye soracak olsalar, şüphesiz jakuzili bahçe ya da terasa sahip olmak derdik!

 Evin bahçe, teras gibi açık alanlarında vakit geçirmek gibisi yoktur. Orada yenen yemeklerde bir başkadır, edilen sohbetler de. Yaşam alanlarımıza ferahlık getiren bahçe ve teraslar ev hayatımızın en keyifli anlarına tanıklık etmektedir. Bahçenizde, terasınızda hatta yeterli geniş alanı olan balkonlarınızda geçirdiğiniz vakti daha huzurlu ve daha verimli kılmak isteyen kullanıcılarımız için dış mekanlarla uyumlu bahçe jakuzi modelleri üretiyoruz.

Dış Mekan Jakuzi Ürünlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar:

 Dış alanlarda kullanılacak olan jakuzi ürünleri tüm hava koşulları ve çevresel etmenlerden etkilenmeye oldukça müsaittir. Bu sebeple, dış alanlarda ve açık havada kullanılacak olan ürünlerin üretiminde, üretici firmanın profesyonelliği oldukça önemlidir.

 Jakuzi modelleri içerisinde en çok tercih edilen ürünlerden biri olan dış mekân jakuziler, güneş ışınlarına karşı korumalı dış panellere sahip olmalıdır. Soğuk ve sıcak hava koşullarına bağlı olarak jakuzi içerisinde yer alan su ısısının korunması ve uzun süre boyunca sıcaklığın değişmemesi jakuzi içerisinde kullanılan panel malzemeleriyle ilgilidir. Jakuzi ürününün sağlıklı ve korunaklı olması, aynı zamanda ısı koruma özelliğine sahip olması için kesinlikle dökme akrilik malzemeden üretilmiş olması gerekmektedir.

 Dış alanda kullanılmaya uygun olan jakuziler gömme olarak ya da dış bir panelle çevrili olarak tasarlanmaktadır. Son zamanlarda oldukça popüler olan dış mekan jakuzi modellerinden biri de yüzme alanı bulunan jakuzilerdir. Genellikle spa merkezlerinde ya da spor salonlarında sık sık kullanılan bu jakuzi türü geniş bir bahçe alanına sahip kullanıcılarımız tarafından da çok seviliyor.

Dış alanlarda kullanılacak olan jakuzi modelleri ile ilgili en önemli hususlardan bir diğeri de jakuzinin kullanılacağı zeminin doğru belirlenmesidir. Bu zemin jakuzinin sağlam durabilmesi için oldukça önemlidir. Zira jakuzi, su ile doldurulduğu zaman oldukça ağır bir ürüne dönüşmektedir. Kurulacağı zeminin bu ağırlığı taşıyacak bir yapıya sahip olması ve düz olması gerekmektedir. Jakuzi ürünlerinin çalışması için gerekli olan elektrik tesisatı, bu tesisat türünü yapma konusunda bilgili ve tecrübeli bir usta tarafından yapılmalıdır.
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.