Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Bağımsız Küvet mi Standart Küvet mi

24-07-2022 16:11
Bağımsız Küvet mi Standart Küvet mi

Bağımsız Küvet mi Standart Küvet mi?


 Standart eski küvetlerin yerini bağımsız küvet modelleri alıyor. Banyolarda modernleşme ve alışılageldik banyo standartlarının dışına çıkma akımı neden bu denli sevildi? Gelin birlikte bakalım!

 

Standart Küvet ve Bağımsız Küvet Arasındaki Farklar


v Standart küvetler ve bağımsız küvet modelleri arasındaki görünüş farklı oldukça aşikârdır. Bunun yanı sıra kurulum ve kullanım özelliklerinde de büyük bir ayrım karşımıza çıkıyor. Standart küvetler, küvet ile duvara bağlı bir sıhhi tesisat birbirine bağlanmasıyla kurulmaktadır.  Diğer bir deyiş ile duvarın içerisinden gelen su tesisatı, küvet içerisinde yer alan tesisat ile birbirine bağlanır. Bu da standart küvetlerin belirli bir alana yerleştirilmesini mecbur kılar. Ayrıca yapı gereği standart küvet modelleri daha geniş bir alanı işgal ettiğinden küçük banyolarda kullanımı mümkün olmamaktadır.

v Bağımsız küvet modelleri su tesisatı olan her yere kolayca kurulabilir ve bir batarya yardımıyla işlevini sürdürür. Bağımsız küvetler banyolarda kullanılabileceği gibi yatak odası, salon ya da dilediğiniz herhangi bir yerde kullanabileceğiniz ürünlerdir.

v Bağımsız küvet, minimal boyutlarda üretilebileceği ve standart küvetlerde kullanılan tesisata ihtiyaç duymadığı için küçük banyolarda dahi oldukça kullanışlı bir üründür.

v Bağımsız küvet modelleri, farklı tasarımlarda boyutlarda ve renklerde üretilebilmektedir. Renklendirme işleminde sonradan boyama yapılmaz. Ürünün üretim aşamasında renklendirme yapıldığı için zamanla renk soyulması gerçekleşmez.

v Bağımsız küvet ürünlerinin tamamı kalın dökme akrilik malzemeyle üretilir, bu malzeme kolay temizlenebilir, bakteri oluşumunu engelleyen ve uzun ömürlü kullanım ömrü sunan bir materyaldir. Böylece bir kez satın aldığınız bu ürünleri evladiyelik olarak kullanabilirsiniz.

v Standart küvetlerin aksine özgür bir yerleşim imkanı sunan bağımsız küvetler hem kolay kullanım sağlar ve dekorasyon konusunda hayal gücünüzü kullanmanıza olanak verir.

v Bağımsız küvet fiyatları bütçe dostudur. Servet dökmeden sahip olabileceğiniz bu ürünler hem bütçenizi korumaya yardımcı olur hem de konforlu bir banyo deneyimini size sunar. Dilediğiniz tasarımda, renkte ve boyutta bağımsız küvet çeşidine bütçenizi sarsmadan erişebilirsiniz.

 
 

v Bağımsız küvet modelleri ile banyonuza ferahlık ve çağdaş bir görünüm getirin. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.